Call us

Out-of-the-box kantoorinrichtingen

De juiste kantoorinrichting doet wonderen voor uw bedrijf: uw werknemers komen niet alleen elke dag met plezier werken, maar renderen ook veel beter. Bovendien trekt u potentiële werknemers en klanten aan om voor uw bedrijf te kiezen en niet voor uw concurrent.

Spraakmakende kantoorinrichtingen

Voor een doorsnee kantoorinrichting worden we bij Teamwork’s Interiors niet wild. Daarom dat we onze klanten uitdagen om te kiezen voor leuke en originele concepten. We laten voldoende ruimte voor ‘feel good @ work’ en zorgen voor dat tikkeltje fun met een kickertafel, hippe koffiebar of voldoende groen. Hedendaagse trends zijn onze leidraad in het design voor de inrichting van uw bureau, maar we vergeten nooit de belangrijkheid van flexibiliteit en ergonomie.

20 jaar expertise

Teamwork's Interiors realiseert projecten voor de betere brasseries en restaurants.

Oog voor detail

Bij het inrichten van uw bureau denken wij écht aan alles. Van voldoende lichtinval, over de perfecte akoestiek en juiste vloer tot en met het geschikte meubilair. Elk design wordt ook afgetoetst aan de kernwaarden en huisstijl van uw bedrijf. Uw kantoor is immers uw visitekaartje voor jaren.

Hierbij streven we naar perfectie. Zo werken we samen met uw leveranciers zoals uw brouwer, keukeninstallateur of sanitairbedrijf voor een optimaal resultaat. En uiteraard is de vooropgestelde einddatum voor ons heilig. Net zoals het afgesproken budget. Geen verrassingen, dat beloven we!

Tijd om de funfactor in uw kantoor te introduceren? Contacteer vrijblijvend één van onze medewerkers.

Bekijk ons realisaties

BELTASTE

Crelan Herk-De-Stad

Green Fever


Contacteer ons voor een afspraak

0475 67 10 78
Teamwork's Interiors
Steenweg 88
3540 Herk-De-Stad
© teamworks interiors | privacy-& cookiepolicy
edit afsluiten