Call us

De inrichting van uw restaurant, brasserie of bar is ons vak

Kiezen voor een horeca inrichting van Teamwork’s Interiors is kiezen voor een totaalinrichting van uw horecazaak waarbij onze interieurspecialisten van A tot Z met u meedenken én uitvoeren. De juiste horeca inrichting doet uw klanten zich thuis voelen en zorgt dat uw zaak goed draait.

Unieke concepten voor horeca interieurs

Voor we starten met de uitwerking van uw horeca inrichting, luisteren we naar uw verhaal. Wat is uw visie op de inrichting van uw restaurant, brasserie, bar… en hoe stemt die overeen met wat u serveert en de klanten die uw zaak bezoeken. Kortom bij uw horeca inrichting moet het totale plaatje kloppen! Alleen zo behaalt u maximaal resultaat op lange termijn.

20 jaar expertise

Teamwork's Interiors realiseert projecten voor de betere brasseries en restaurants.

Horeca inrichting: totaalprojecten met passie

Schetsen van het interieur, het zoeken van geschikte meubelen, het aanvragen van de nodige vergunningen… Bij de inrichting van een horecazaak komt heel wat kijken. Werk daarom samen met een ervaren en betrouwbare partner die u volledig kan ontzorgen. Teamwork’s Interiors begeleidt u van de eerste schets tot de uiteindelijke opening van uw horecazaak.

Hierbij streven we naar perfectie. Zo werken we samen met uw leveranciers zoals uw brouwer, keukeninstallateur of sanitairbedrijf voor een optimaal resultaat. En uiteraard is de vooropgestelde einddatum voor ons heilig. Net zoals het afgesproken budget. Geen verrassingen, dat beloven we!

Wenst u ook een unieke totaalinrichting van uw horecazaak? Contacteer dan één van onze medewerkers.

Bekijk ons realisaties

BELTASTE

Bistro De Vijvers

HET KOMPAS


Contacteer ons voor een afspraak

0475 67 10 78
Teamwork's Interiors
Steenweg 88
3540 Herk-De-Stad
© teamworks interiors | privacy-& cookiepolicy
edit afsluiten