Woninginrichtingen die doen dromen

Een tijdloze woninginrichting die perfect aansluit bij uw wensen is niet evident. Gelukkig kan u op de interieurexperts van Teamwork’s Interiors rekenen. Met 20 jaar ervaring toveren we elke woning, loft of appartement om met een verbluffend eindresultaat.

Tijdloze interieurs

De noden en wensen van onze klanten staan altijd voorop. Enkel zo kunnen we een ontwerp maken dat volledig bij u past. Daarnaast volgen we bij elke woninginrichting de laatste trends op interieurvlak en vertalen we deze naar tijdloze interieurs die de tand des tijds moeiteloos weerstaan. En niet alleen de interieurtrends worden gerespecteerd, ook uw budget en de vooropgestelde timing zijn voor ons heilig.

20 JAAR EXPERTISE

Teamwork's Interiors realiseert projecten voor de betere brasseries en restaurants.

Bekijk onze realisaties

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Teamwork’s Interiors neemt het volledige bouwproces voor haar rekening. Van de eventuele aanvraag van uw bouwvergunning, het aanstellen van een veiligheidscoördinator tot en met de oplevering. We zijn bovendien een geregistreerd aannemersbedrijf waardoor u in aanmerking kan komen voor een renovatiepremie of genieten van het verlaagd btw-tarief van 6% indien uw woning ouder is dan 5 jaar.

Kortom: Een zorgeloze woninginrichting bereikt u met ons vakmanschap. Het enige dat u rest is genieten van uw nieuw interieur.

Wenst u ook een unieke en persoonlijke totaalaanpak voor uw woninginrichting? Contacteer dan één van onze medewerkers.

contacteer ons voor een afspraak
0475 67 10 78